Főoldal :: Durucz kert története ::

Durucz kert története

Durucz kert - Kertépítés és kertfenntartás

 

Durucz kert kertépítés és kertfenntartás

Hosszú évek „gyakornokoskodása” után, az iskola mellett kezdtem kertépítős pályafutásom. Tapasztalatban nem volt hiány, eszközökben annál inkább: édesapám 20 éves szerszámait rendszerint a metrón, vagy kölcsönautón szállítottam egyik helyről a másikra.

2002 őszén Kőpataki Sebestyén tanár úrnak köszönhetően jött az első munka, ami a megrendelőm és tanár úr megelégedésére jól sikerült. Ez adott ahhoz erőt, hogy vállaljak máskor is munkát, és tovább folytassam. Rendszerint idős hölgyeknél segítettem ásással, metszéssel, a kert rendberakásával.

 

Tavaszi metszés, permetezés | Kertépítés és kertfenntartás | Durucz Attila

Eltelt egy - két év, az iskola befejeződött, én pedig már saját cégemben tudtam önállóan dolgozni, úgy hogy folyamatos megrendeléseim voltak. Eleinte rendszeres kertfenntartásokkal foglalkoztam (sok akkori ügyfelemhez a mai napig járok!), majd szép apránként jöttek a megrendelések komplett kertek megépítésére.

 

Az elégedett megrendelők továbbadták jó híremet, így ahogy teltek az évek, egyre több megrendelésem lett. De az áttörést Kőrösi Regő barátom hozta, aki weboldalt készített nekem, így már folyamatosan érkeztek az ajánlatkérések, a cég minden évben fejlődött és növekedett.

 

Durucz Attila | Kertépítés és kertfenntartás | Budapest és Pest megye

A kezdeti iskolás vállalkozásból mára már stabil cég lett, két fő tevékenységgel: Budapesten is környékén teljes körű kertépítéssel foglalkozunk, a város déli részén pedig rendszeres kertfenntartással. Ezt a fejlődést még a válság sem tudta megtörni: mindig sok megrendelőnk volt, a legtöbben kifejezetten velünk akartak dolgoztatni.

 

Szeretném, megköszöni a segítséget Kőpataki tanár úrnak, hogy bízott bennem és elindított a pályán. A családomnak, hogy türelemmel, bizalommal voltak felém. Körösi Regőnek, és a HW OnLine-os fiúknak , hogy felépítettek nekem egy jó működő weboldalt. Az eddigi megrendelőimnek, hogy engedték, hogy szabadon garázdálkodhassak a kertjeikben, és Önnek leendő ügyfelem, aki majd minket választ. Nem fogja megbánni!

 

Üdvözlettel:
Durucz Attila
Parképítő és kertfenntartó technikus
Telefonszám: +36-30-541-99-21
Asz.: 22379441-2-13

Végzettségeim:
2000. Dísznövény kertész (szakmunkás)
2002. A Durucz kert megalakul
2003. Bad Zwischenahn Németországi tapasztalatszerzés
2004. HUNTER cég által indított öntözőrendszeres tanfolyam
(Házi kertek öntözőrendszerének tervezése)
2004. Növényvédelmi tanfolyam (II. forgalmi kategória)
2004. SUNI KFT által megtartott FIRESTONE Pond liner márkanevű EPDM gumi tófóliával történő munkavégzés technológiájának oktatásán és betanításán részt vettem.
2005. Parképítő és kertfenntartó technikus
2006. OASE kerti tótechnikai tanfolyam
 
 

Parkgondozás, parkfenntartás

Durucz kert

+36-30/541-99-21

"Mi nem lerohanjuk kertjét mi törödünk is vele"

www.kertfenntartas.com